Ingredient:
-1 pachet de foietaj,250g,
- 2 oua,
-150g cascaval,
- ½ ardel rosu,
-100g porumb,
-1pumn masline,
-1rosie.
-1rosie.
-sare, piper.
Se taie ardelul cubuletele. Se da cascavalul prin razatoare.
Se bat ouale si se adauga ardelul, cascavalul, maslinele, porumbul scurs
, maslinele si un praf de piper si sare. Aveti grija la sare , in caz ca
folositi o branza sau cascaval mai sarat.
Foietajul se decupeaza pentru fundul si marginile unei tavi de pizza sau tarta. Se aseaza compozitia, se niveleaza. Se aseaza fasii de rosii deasupra. Daca mai ramane foietaj, puteti sa-l asezatii fasii deasupra.
Se da tava la cuptorul incalzit, 180º-15-20min pana se rumeneste usor.
Eu am folosit o tava de tarta mai mica, 20-22cm cred. Mi-au iesit doua pizza.
Se serveste calda.
Se serveste calda.
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu