marți, 12 februarie 2013

Oua umplute cu ton

      Ingrediente:
-1conserva mica cu ton in sos tomat sau simpla,
-3oua,
-1lg zeama de lamaie,
-sare,piper,
-cateva firicele de cepa verde,

-frunze de patrunjel si/sau 6 lingurite de smantana pt ornat (optional).
     Se fierb ouale pana devin tari, aprox 10min din momentul cand apa incepe sa fiarba.
     Se taie oul in 2. Se toaca ceapa marunt se pun galbenusurile de ou, tonul scurs de ulei si zeama de lamaie. Se omogenizeaza. Cu acesta compozitie se umple jumatatile de ou.
     Se pun cu fata in jos si se orneaza cu smanatana si patrunjel. Sau dupa cum va zice imaginatia. :D
     Mama le facea cu pateu,bune si in acesta varianta; insa cand am gustat cu ton mi s-au parut mai interesante.
             Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu