sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Pateuri cu ciuperci

foietaj
     Ingredienete:
-1foaie de aluat foietaj, 200g,
-150g ciuperci din conserva,
-1/2 ceapa tocata,
-2lg smanatana,
-1ou,
-marar/patrunjel tocat,
-sare si piper dupa gust.
    Se caleste ceapa pana se inmoaie. Se adauga ciupercile spalate si  tocate. Se mesteca si se calesca inca 3min. Se pune si smantana, mararul/patrunjelul tocat, sare si piper dupa care se stinge. Se lasa sa se raceasca.
 
      Se intinde foaie de foietaj si se taie in 2 pe lungine pentru a se rula doua rulouri.
      Se pune 1/2 din compozitie pe primul dreptunghii de aluat si se ruleaza, ca un rulou, pe lungime.
      Se tapeteaza cu hartie de copt o tava.
      Se taie felii rulourile si se pun in tava. Se ung cu galbenus de ou.
      Se coc in cuptorul preincalzit 180ºC, foc mediu -15-20min. pana se rumenesc.
     Vor iesi foarte bune. Mai bine faceti cantitate dubla :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu