joi, 24 ianuarie 2013

Bilute de cascaval la cuptor

cascaval
     Un aperitiv usor si bun. Poate fi un inlocuitor al chipsurilor sau popcornului, in timp ce vizionati un film. :D
     Ingrediente:
-150g cascaval,
-150g faina,
-2 oua,
-100ml apa,
-80g unt,
-sare.
     Radem cascavalul prin razatoarea mica.  Punem la fiert apa si untul pana se topeste. Cand incepe sa clocoteasca dam deoparte si adaugam faina si un praf de sare. Amestecam pana nu se mai lipeste de cratita.
     Adaugam cascavalul si omogenizam. Punem si oul si mixam pana se incorporeaza bine. Lasam compozitia la racit dupa care facem cu mana bilute mici de cascaval.
     Dam drumul la cuptor si tapetam o tava cu hartie de copt si asezam bilutele.
     Le dam la cuptorul 180ºC-15-20min. pana se rumenesc usor.
     Reteta preluata de la Edith´s Kichen.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu