-35ml apa,
-78g zahar,
-45g margarina/unt,
-110g lapte praf,
-11g cacao.
Se pune la fiert la foc mic apa cu zaharul pana se dizolva bine.Se adauga cacao si se amesteca continuu inca 1-2min .
Punem laptele praf intr-un bol si adaugam sosul de cacao. Omogenizam cu o lingura de lemn pana nu se mai vad cocoloase de lapte praf. Puteti sa folositi si mixerul cu bratele de aluat. Pregatiti o coala de hartie de copt, unsa cu foarte putin ulei si asezati compozitia. Modelati-o sub forma de patrat.
Pastrati la rece cateva ore, de preferat pana a doaua zi. Portionati cu un cutit tinut in apa fierbinte, insa bine sters, in dreptunghiuri.
Un dulce de ciocolata foarte bun.
Am ambalat in hartie de copt.
Reteta inspirata de la Bucataresele vesele.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu