sâmbătă, 7 februarie 2015

Ciuperci umplute cu spanac

ciuperci umplute
      Ciupercute umplute cu spanac si capacel de cascaval. Aveam  in casa spanac tras la tigaie cu usturoi si ceapa si m-am gandit sa fac inca un preparat cu spanac. Se pot servi ca si garnitura sau simple.

      Ingrediente:
- 500g ciuperci mari,
- 150g spanac gatit la tigaie cu usturoi si ceapa.
- 100g cascaval,
-sare, piper dupa gust,
-putin ulei pentru stropit ciupercile.
 
       Spalam ciupercile si le scoatem codita.
      Le punem intr-o tava cu hartie de copt si le umplet cu spanac.
     Asezam deasupra cate o rondea de la piciciorul unei ciuperci.
      Le stropim putin cu ulei si le dam la cuptor 180ºC -15 -20min.
      Radem cascavalul iar dupa 15-20min de stat la cuptor le scoatem  si le punem cascaval deasupra. Le bagam inapoi pentru inca 3-4 min.
Pofta buna!