miercuri, 13 martie 2013

Cordon bleu


      Ingrediente:
-1/2 piept de pui feliat subtire,
-100g cascaval,
-100g sunca presata,
-1ou mare,
-faina, pesmet,
-sare,piper.
-ulei pentru prajit
      Punem feliile de piept de pui inte doua folii transparente, pe un tocator si le batem incet sa nu se rupa.
      Feliem subtire sunca. Cascavalul il feliem subtire sau sub forma de dreptunghi, sa il putem infasura, macar odata,  in pieptul de pui.
      Punem o felie de piept de pui, o felie de sunca si una de cascaval, care sa nu depaseasca marginile pieptului. Rulam ca pe clatita si le dam deoparte. Daca e nevoie putem prinde pieptul de pui in scobitori.
     Pregatim o farfurie cu pesmet, una cu faina si una cu oul batut cu putina sare si piper.
     Dam pieptul de pui bine prin faina, pe toate partile. Il scufundam in oul batut si dupa il punem in pesmet si il acoperim bine. Putem repeta operatiunea pentru o crusta mai groasa. Eu il dau de doua ori.
     Punem o tigaie, la foc mediu, cu ulei la incins si bagam cordon bleu-ul. Il rumenim pe ambele parti si il scoatem pe servetel de bucatarie.
     foarte bun, merge foarte bine cu piure sau orez.
 POFTA BUNA!


    

Un comentariu: